free football betting tips uk Guess POLOSHIRT Poloshirt
free betting predictions uk

Bensimon Tennis Elastique E Blauw

IwsexMl5er

Bensimon Tennis Elastique E Blauw

Bensimon Tennis Elastique E Blauw
Meer weten?

Gevulkaniseerde ballerina's Tennis Elastique E van textiel met ronde neus sluiting met elastisch bandje op de wreef en rubberen zool. Deze Tennis Elastique E van Bensimon zijn echte basic schoenen een echte must voor ontspannen zomers en verkrijgbaar in een breed scala van naturelkleuren. De schoenen zijn voorzien van een elastiek zodat u ze makkelijk kunt aantrekken. Een eenvoudig model dat geschikt is voor iedere voet! De binnenzool kan niet worden verwijderd. De breedte van de schoen voor schoenmaat 22 is 7 cm.

Meer weten Bensimon Tennis Elastique E Blauw Bensimon Tennis Elastique E Blauw Bensimon Tennis Elastique E Blauw Bensimon Tennis Elastique E Blauw Bensimon Tennis Elastique E Blauw

Wij zijn specialist in het maken van hoed-, plaat- en raatliggers. Dit zijn stalen liggers die worden gebruikt als draagconstructie voor verdiepingsvloeren en daken in gebouwen. Onze liggers worden ook gebruikt in o.a. bruggen (of andere overspanningen), waterkeringen en als kunstobject.

Met onze CNC boor- en zaagstraat, CNC snijbank, toogbank en een gecertificeerde volautomatische lasstraat zijn we in staat een goed product af te leveren. De stalen platen hebben we op voorraad en kunnen we op maat snijden. Met onze CAD/CAM software kunnen we onze machines aansturen. Zo hebben we een zeer korte levertijd.

De productie van onze hoedligger, raatliggers, PET liggers, IFB- en SFB liggers vind plaats in onze productie hallen in Ede. (4200 m2 )

Wij kunnen elke gewenste afmeting volgens klantspecificatie op korte termijn produceren. 

Bekijk ook eens onze bedrijfsfilm  om eens digitaal kennis te maken met ons bedrijf.

About Lexicon

A feature rich and highly configurable, professional Joomla template.