Advocaten van Waerde is het samenwerkingsverband in Amersfoort van de advocaten Yvonne Weernink, Marc Gerritsen en Maartje van den Berg.

Q/S designed by LANGARM Blouse
en MarvinCo Newmilton Zwart
zijn ervaren advocaten arbeidsrecht, waaronder het ambtenaren- en onderwijsrecht. Yvonne Weernink voegt daar haar kennis van het (internationale) contractenrecht en Duitse recht aan toe. Georgia Rose Lenova Soft Goud en brons
is een ervaren advocaat op het gebied van onroerend goed (zoals bouw- en huurrecht), contractenrecht en ondernemingsrecht. Daarmee biedt Advocaten van Waerde de cliënten volwaardige juridische ondersteuning.

“Omdat we elkaars werkwijze goed kennen, elkaar aanvullen en de persoonlijke contacten altijd goed zijn geweest, is de samenwerking een logische stap en goed voor onze cliënten. Deze stap biedt ons kantoor en onze cliënten meer stabiliteit en continuïteit. ”

De advocaten zijn allen maatschappelijk betrokken en hebben bestuurlijke ervaring. Hun kennis en expertise gaan dan ook verder dan enkel de juridische beoordeling. Zij denken mee.

‘Voor de cliënten is het voordeel van Advocaten van Waerde dat zij altijd een aanspreekpunt hebben, ook wanneer een van ons buiten kantoor is. Bovendien kan de ander, indien nodig, direct advies geven aan de cliënt. Wij kennen op onze beurt elkaars cliënten, de specifieke problemen die er zijn en de stand van zaken in lopende dossiers.
Wat ons onderscheidt van anderen is onze persoonlijke benadering. Wij kennen al onze cliënten door en door en delen die kennis ook met elkaar. Zo kunnen we er alle drie voor de cliënten zijn en samen staan we sterker.’

Met Advocaten van Waerde streven Yvonne, Marc en Maartje naar de hoogste kwaliteit in het werk. Ze hebben allen een no-nonsense aanpak. Verwacht van hen geen ingewikkelde praatjes vol juridisch jargon. Zij gaan op zoek naar de beste oplossing voor alle partijen, omdat daarin de grootste toegevoegde waarde ligt. Vroegtijdig advies kan hoge kosten en lange procedures besparen. Door deze werkwijze bestaat de rechtsbijstand dan ook doorgaans uit adviseren, maar als het nodig is, wordt er ook geprocedeerd. En dat tegen een redelijk en billijk tarief.

Advocatenkantoor in Amersfoort

Advocaten van Waerde is gevestigd in Amersfoort en ligt dus centraal in Nederland. Dat is dan ook het primaire werkgebied. Daarnaast gaat Yvonne af en toe de grens over voor een adviesgesprek in het Duits over het Nederlandse arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

San Marina Ampa Zwart

Mellow Yellow Ciby Paars

MbrkGEsepM

Mellow Yellow Ciby Paars

Mellow Yellow Ciby Paars
Type Pumps
Ref. 160139
Seizoen Herfst/Winter
Land van fabricage Brazilië
Constructie Gesoldeerd
Referentiemaat 38
Kleur Paars
Hakhoogte 10 cm
Voeringstof Leer
Bovenkant / Schacht Nubuck
Binnenzool Leer
Buitenzool Synthetisch materiaal
Mellow Yellow Ciby Paars Mellow Yellow Ciby Paars Mellow Yellow Ciby Paars Mellow Yellow Ciby Paars Mellow Yellow Ciby Paars Mellow Yellow Ciby Paars