Advocaten van Waerde is het samenwerkingsverband in Amersfoort van de advocaten Yvonne Weernink, Marc Gerritsen en Maartje van den Berg.

Blauwe Cruyff Classics Sneakers PLAYMAKER Cruyff Classics
en Pepe Jeans SATURN Straight leg jeans
zijn ervaren advocaten arbeidsrecht, waaronder het ambtenaren- en onderwijsrecht. Yvonne Weernink voegt daar haar kennis van het (internationale) contractenrecht en Duitse recht aan toe. Next RIBBED CREW Trui
is een ervaren advocaat op het gebied van onroerend goed (zoals bouw- en huurrecht), contractenrecht en ondernemingsrecht. Daarmee biedt Advocaten van Waerde de cliënten volwaardige juridische ondersteuning.

“Omdat we elkaars werkwijze goed kennen, elkaar aanvullen en de persoonlijke contacten altijd goed zijn geweest, is de samenwerking een logische stap en goed voor onze cliënten. Deze stap biedt ons kantoor en onze cliënten meer stabiliteit en continuïteit. ”

De advocaten zijn allen maatschappelijk betrokken en hebben bestuurlijke ervaring. Hun kennis en expertise gaan dan ook verder dan enkel de juridische beoordeling. Zij denken mee.

‘Voor de cliënten is het voordeel van Advocaten van Waerde dat zij altijd een aanspreekpunt hebben, ook wanneer een van ons buiten kantoor is. Bovendien kan de ander, indien nodig, direct advies geven aan de cliënt. Wij kennen op onze beurt elkaars cliënten, de specifieke problemen die er zijn en de stand van zaken in lopende dossiers.
Wat ons onderscheidt van anderen is onze persoonlijke benadering. Wij kennen al onze cliënten door en door en delen die kennis ook met elkaar. Zo kunnen we er alle drie voor de cliënten zijn en samen staan we sterker.’

Met Advocaten van Waerde streven Yvonne, Marc en Maartje naar de hoogste kwaliteit in het werk. Ze hebben allen een no-nonsense aanpak. Verwacht van hen geen ingewikkelde praatjes vol juridisch jargon. Zij gaan op zoek naar de beste oplossing voor alle partijen, omdat daarin de grootste toegevoegde waarde ligt. Vroegtijdig advies kan hoge kosten en lange procedures besparen. Door deze werkwijze bestaat de rechtsbijstand dan ook doorgaans uit adviseren, maar als het nodig is, wordt er ook geprocedeerd. En dat tegen een redelijk en billijk tarief.

Advocatenkantoor in Amersfoort

Advocaten van Waerde is gevestigd in Amersfoort en ligt dus centraal in Nederland. Dat is dan ook het primaire werkgebied. Daarnaast gaat Yvonne af en toe de grens over voor een adviesgesprek in het Duits over het Nederlandse arbeidsrecht en ondernemingsrecht.


Nike Performance PARIS ST GERMAIN Fanartikel
Element Topaz C3 Zwart
New Balance ML373 Sneakers laag
Pepe Jeans FINLY Jeans Skinny Fit
Brave Soul BIKER Jeans Skinny Fit
JDY JDYANNA BLOUSE Blouse
Soft Gallery BABY ALEA Jumpsuit
Guess LALIMA Overhemd
sOliver RED LABEL KURZARM Tshirt print
TWINTIP SET Bikini
Bench LONG SLEEVE Longsleeve
Jan Vanderstorm TJURE Poloshirt

Name it NITMINNIE ELSE Sweater

1qOsz83p46

Name it NITMINNIE ELSE - Sweater

Name it NITMINNIE ELSE - Sweater

Materiaal & wasvoorschrift

Materiaal buitenlaag 60% katoen 40% polyester

Materiaalverwerking Sweatstof

Wasvoorschrift Machinewas tot 40°C niet geschikt voor de droger

Alles over dit product

Halslijn Ronde hals

Patroon Print

Details Elastische tailleband

Artikelnummer NA823K0A7-G11

Name it NITMINNIE ELSE - Sweater