Advocaten van Waerde is het samenwerkingsverband in Amersfoort van de advocaten Yvonne Weernink, Marc Gerritsen en Maartje van den Berg.

Carvela LIEUTENANT Zilver
en indoorschoenen 禄Upcourt 2
zijn ervaren advocaten arbeidsrecht, waaronder het ambtenaren- en onderwijsrecht. Yvonne Weernink voegt daar haar kennis van het (internationale) contractenrecht en Duitse recht aan toe.
Pier One Sandalen met hoge hak
Only Play ONPSYS SHORTS Tights
Persona by Marina Rinaldi IGNOTO Straight leg jeans
Mainio ZGREEN BABY FACE TO FACE BABIES` Jumpsuit
Les Ptites Bombes Ella Grijs
Next LONG SLEEVE DOUBLE COLLAR Casual overhemd
Pom d Api Plagette Buckle Tao Zilver
Lauren Ralph Lauren 3/4 NOTCH SLEEPSHIRT Negligé
Sisley BERMUDA Jeansshort
L’Autre Chose Hoge hakken
JDY JDYPACE ZIP Gebreide jurk
Sweet Lemon L23Ronja Bruin
is een ervaren advocaat op het gebied van onroerend goed (zoals bouw- en huurrecht), contractenrecht en ondernemingsrecht. Daarmee biedt Advocaten van Waerde de cliënten volwaardige juridische ondersteuning.

“Omdat we elkaars werkwijze goed kennen, elkaar aanvullen en de persoonlijke contacten altijd goed zijn geweest, is de samenwerking een logische stap en goed voor onze cliënten. Deze stap biedt ons kantoor en onze cliënten meer stabiliteit en continuïteit. ”

De advocaten zijn allen maatschappelijk betrokken en hebben bestuurlijke ervaring. Hun kennis en expertise gaan dan ook verder dan enkel de juridische beoordeling. Zij denken mee.

‘Voor de cliënten is het voordeel van Advocaten van Waerde dat zij altijd een aanspreekpunt hebben, ook wanneer een van ons buiten kantoor is. Bovendien kan de ander, indien nodig, direct advies geven aan de cliënt. Wij kennen op onze beurt elkaars cliënten, de specifieke problemen die er zijn en de stand van zaken in lopende dossiers.
Wat ons onderscheidt van anderen is onze persoonlijke benadering. Wij kennen al onze cliënten door en door en delen die kennis ook met elkaar. Zo kunnen we er alle drie voor de cliënten zijn en samen staan we sterker.’

Met Advocaten van Waerde streven Yvonne, Marc en Maartje naar de hoogste kwaliteit in het werk. Ze hebben allen een no-nonsense aanpak. Verwacht van hen geen ingewikkelde praatjes vol juridisch jargon. Zij gaan op zoek naar de beste oplossing voor alle partijen, omdat daarin de grootste toegevoegde waarde ligt. Vroegtijdig advies kan hoge kosten en lange procedures besparen. Door deze werkwijze bestaat de rechtsbijstand dan ook doorgaans uit adviseren, maar als het nodig is, wordt er ook geprocedeerd. En dat tegen een redelijk en billijk tarief.

Advocatenkantoor in Amersfoort

Advocaten van Waerde is gevestigd in Amersfoort en ligt dus centraal in Nederland. Dat is dan ook het primaire werkgebied. Daarnaast gaat Yvonne af en toe de grens over voor een adviesgesprek in het Duits over het Nederlandse arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Christopher Raeburn GROSSGRAIN HOODIE Hoodie

Triumph GRAPHIC FLAIR MIX Bikinibroekje

OykAua6AAt

Triumph GRAPHIC FLAIR MIX - Bikinibroekje

Triumph GRAPHIC FLAIR MIX - Bikinibroekje

Materiaal & wasvoorschrift

Materiaal buitenlaag 82% polyamide 18% elastaan

Wasvoorschrift Handwas

Alles over dit product

Heuphoogte Laag

Patroon Print

Artikelnummer TR581I002-Q11

Triumph GRAPHIC FLAIR MIX - Bikinibroekje Triumph GRAPHIC FLAIR MIX - Bikinibroekje